Informatiebijeenkomst dry needling.


Graag nodig ik u uit op een informatiebijeenkomst over de behandelmethode dry needling.

Dry Needling is een specifieke behandelmethode binnen de fysiotherapie.
Deze behandelmethode richt zich op het behandelen van spierverkrampingen, ook wel een “knoop in een spier” of “triggerpoint” genoemd.
Deze spierverkrampingen kunnen allerlei klachten geven. Omdat de behandelmethode binnen de fysiotherapie valt wordt deze vergoed indien u binnen uw pakket verzekerd bent voor fysiotherapie.

Omdat ik merk dat veel vragen zijn over deze behandelmethode grijp ik de mogelijkheid aan om u er alles over te vertellen tijdens een informatiebijeenkomst. Daarnaast demonstreer ik u ook graag hoe een behandeling eruit kan zien. Zodat u weet waar u aan toe bent en wat u mag verwachten. Uiteraard is er ruim de gelegenheid om al uw vragen te stellen.

Programma:

  • Ontvangst met koffie en thee
  • Korte uitleg over de behandelmethode dry needling
  • Demonstratie van de behandelmethode dry needling
  • Gelegenheid om al uw vragen te stellenVoor iedereen staat er leuke goodybag klaar.

Wanneer u wilt weten of de behandelmethode dry needling ook voor u geschikt is dan maken we een afspraak voor een persoonlijk intakegesprek. U mag ook gebruik maken van een proefbehandeling. Deze intake of proefbehandling is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Op zaterdag 25 maart en 01 april bent u om 15.00 uur van harte welkom bij Zlim Breda aan de Nieuwe Heilaarstraat 4813 AR in Breda.

Op woensdag 29 maart bent u om 10.00 uur van harte welkom in mijn praktijk aan de Mauritsstraat 12 4811 EP in Breda

Belangstelling?

U bent van harte welkom! En kunt zich aanmelden via info@theotijsfysiobreda.nl
Kent u iemand die wellicht ook belangstelling heeft? Wilt u diegene dan op de hoogte brengen van de informatiebijenkomsten?

Wilt u op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook door onze Facebookpagina te liken.