Partners


 

Zlim Breda, Wie zijn wij

Ellen

9 Jaar geleden was ik doodongelukkig in weer een andere sportschool. Ik voelde me er erg ongemakkelijk en erg goed voor mijn zelfvertrouwen was het ook al niet. Toen ik voor de zoveelste keer naar een apparaat stond te staren waarvan ik me niet meer kon herinneren hoe ik het moest instellen, was ik er klaar mee. Dit moest anders kunnen. Zo kwam ik terecht bij Zlim Breda. Het afvallen ging als een trein en persoonlijke benadering van het team was een verademing. Het is vrolijk en ontspannen, al bij binnenkomst. Na mijn zwangerschappen (ik heb 4 geweldige dochters) kwam ik terug om de laatste 5 tot 7 kilo eraf te krijgen. Uiteindelijk bleef ik er sporten omdat ik mijn resultaat op deze manier stabiel kon houden. Elke keer als ik bij Zlim binnen stapte, dacht ik: “dit wil ik ook. Op deze manier wil ik mensen helpen zich weer mooi te voelen. En weer trots op zichzelf te zijn. En weer fit en energiek te zijn.” En zie hier, sinds maart 2016 mag ik doen wat ik het allerliefste doe: onze klanten begeleiden weer blij met zichzelf te zijn. En zich weer lekker in hun vel te voelen.

Zlim

Bij Zlim Breda sport je onder persoonlijke begeleiding met een programma op jouw lijf geschreven. Zodat je zeker weet dat je jouw doelen behaalt. Of je nu fanatiek wilt afvallen of in vorm wilt blijven. Zlim Breda is de plek om even helemaal met jouw lichaam en lifestyle bezig te zijn. Onze basis is onze persoonlijke benadering. We coachen en motiveren je. Maar het allerbelangrijkste is dat we een warme sfeer creëren en interesse hebben in wat je bezighoudt. En wat er in je leven gebeurt. Fijn is dat je traint in speciale warmtecabines. Zo kun je als je wilt al binnen 45 minuten fit en ontspannen buiten staan. Maar blijven mag zolang onze ruime openingstijden het toe laten. Want er is nog veel meer op het gebied van body en lifestyle.
Voor meer informatie zie ook onze site: zlimbreda.nl

 

Tot gauw.

Ellen

Zlim Breda, voel je goed.

 

Rustmanagement

ilseheesterbeekDe meditatielessen worden verzorgt door Ilse Heesterbeek. Ze heeft geruime ervaring met deze breintraining en bewustzijn en verzorgt sinds 2007 trainingen voor organisaties en particulieren. Voor meer informatie klik hier